Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какъв отпадък колега, вземи почети малко за белите държави, цени се тази марка, и все по-често фенове на немско, купуват италианско.

Колата не е най-доброто, но опеделено се конкурира с модели на топ марки.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Конкурира се по цена, купува се защото е евтина. С кой топ марки се конкурира?
      Сравни я примерно с БМВ 3-та серия, алфа 159 2006 струва 8000лв, бмв 3 2006 струва 13000лв, сравни я с Тойота авенсис, който струва 11000лв. С какво я сравяваш? С Дачия и Шевролет?
      GTV

Comment

• Точно сравнена с бмв 3 серия, 2006 и тойота, ги превъзхожда.
        Това, че ти си я купил за 8000 лв е твоя рабора, ма не значи, че си хванал бика за рогата. Нито, че си взех най-доброто, а напротив. Взел сия май защото си нямал още 4к лв за 3ка ?!
        Сравнявана многократно от колеги, от много предавания и списания, и алфата бие по много критерии.
        Тойотата, не искам да коменирам, защото само ти не знаеш каква е поддръжката на тая коруба явно. Която на всичко отгоре е много дърво.
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          Колата не е най-доброто, но опеделено се конкурира с модели на топ марки.
          Рус и аз съм фен, но Алфа няма нищо общо с топ марките, както няма нищо общо с масовките, таргета и е нещо по средата. Да не говорим, че след 159 таргета и е право на кучето в гъза щото продажби просто няма.
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Конкурира се с модели като:
            - бмв 3
            - ауди а4
            И по нищо не им отстъпва, даже смятам напротив.
            На мнение съм, че продажби на изделие няма, защото мениджмънта имаркетинга са слаби. Няма достатъчна реклама, и организационни въпроси.

Дачия Дъстър да не е шик, но се скъсва от продажби, а е ебаси корубата. Всичко е реклама и правилен маркетинг.
            sigpic

Comment

Конкурира се с модели като:
              - бмв 3
              - ауди а4
              И по нищо не им отстъпва, даже смятам напротив.
              На мнение съм, че продажби на изделие няма, защото мениджмънта имаркетинга са слаби. Няма достатъчна реклама, и организационни въпроси.

Дачия Дъстър да не е шик, но се скъсва от продажби, а е ебаси корубата. Всичко е реклама и правилен маркетинг.
              Бърз въпрос твоята Ti с коя точно БМВ 3ка се конкурира, дай двигател и ниво на оборудване.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Като ще сравняваме 159 с Тойота да взема да се изкажа и аз,че ги имам и двете.По отношение на поддръжката нещата са на кантар.Алфата ми е 2007 купена скоро за 12к,а Авенсиса е 2011г за 22к.Тойотата е със супер градски разход,уникално маневрена,ама голяма скука-все едно секс с надуваема кукла.При високи скорости е по-лакома от Алфата и доста по-тромава(все пак е 150кс,а не 200+),абе кола за пенсионерско каране на дълъг път.За Алфата какво да кажа-емоция и кеф.
                159 SW 2.4 Jtdm 2007
                156 TS 1.8 1999
                Avensis SW 2.2 D4D 2011

Comment

Конкурира се с модели като:
                  - бмв 3
                  - ауди а4
                  Ти май си вярваш.

До преди месец карах А4 3,0тди 2007, s-line.
                  Казвам ти, че не исках да погледна алфата, когато жената беше с аудито... Не можеш да я сравниш по нищо с аудито - нито с комфорт, нито с вървеж, нито с разход, нито с качеството на материалите...
                  GTV

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                    Бърз въпрос твоята Ti с коя точно БМВ 3ка се конкурира, дай двигател и ниво на оборудване.
                    Веднага давам ! Всичко което не е Х на БМВ да заповяда да караме ски на Банско ! За 6 г. там се нагледах на скъпи коли ,които ставаха за смях на хората ! Много е гот да гледаш костюмарите как си бутат великите лимозини ! Великите коли които давате за пример влизат 5 пъти по често в сервиз и ремонтите са в повечето случаи са четри цифрени !
                    Работил съм в " манимпекс" - запознатите знаят добре тази фирма, отделно съм имал взимане - даване с немските автомобили
                    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Не сравнявам моята, качвал съм се и съм карал и други 159, а и не е само мое мнение това, а на много видни списания и шоута за автомобили.
                      Светьо, имам гумена кукла, не си прав.
                      Винс, вярвам си естествено, ауди а3 някога ми беше мечта, педи да си купя първата кола, покарай и се отказах.
                      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 21:28.
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                        Веднага давам ! Всичко което не е Х на БМВ да заповяда да караме ски на Банско ! За 6 г. там се нагледах на скъпи коли ,които ставаха за смях на хората ! Много е гот да гледаш костюмарите как си бутат великите лимозини ! Великите коли които давате за пример влизат 5 пъти по често в сервиз и ремонтите са в повечето случаи са четри цифрени !
                        Работил съм в " манимпекс" - запознатите знаят добре тази фирма, отделно съм имал взимане - даване с немските автомобили
                        Русия е X, така че тука почваме от X нагоре Освен това точно 59ка Ti за планината е малко несериозно, че е толкова висока, че си оставя корема като смок мишкар по коловозите А това са сервизите е малко несериозно нормално е на 100 BMW та сравнени с 2 Алфи да има повече строшени BMW та.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Айде, не сравнявай на 159 4х4, защото си е торсен диференциал, и си е едно от най-добрите. Никак не е ниска колата, и с едни зимни гуми, е като малък танк.

Незнам, но като питам моя майстор, какво прави най-често, ми отговаря винаги, бмв само бензин си взмеай, човека е заклет фен, има две бмв-та. Дизели го плашат вече на бмв от ремонти.
                          Редовно чакат аудита, фолксвагени, дизелите им са зле. Бензинм са с доста по-малко ремонти.
                          Ремонтите са цифромания, която си е стресираща.
                          sigpic

Comment

• rusiq86, алфа ромео трябва да те вземат за ПР, ще им вдигнеш продажбите със своята упоритост.
                            GTV

Comment

• Не че нещо,но с най-голямо удоволствие си продадох AUDI-то A4 3.0 TDI Quattro 2007 Avant 233 p.s. и си купих пак Alfa .

Comment

Айде, не сравнявай на 159 4х4, защото си е торсен диференциал, и си е едно от най-добрите. Никак не е ниска колата, и с едни зимни гуми, е като малък танк.

Незнам, но като питам моя майстор, какво прави най-често, ми отговаря винаги, бмв само бензин си взмеай, човека е заклет фен, има две бмв-та. Дизели го плашат вече на бмв от ремонти.
                                Редовно чакат аудита, фолксвагени, дизелите им са зле. Бензинм са с доста по-малко ремонти.
                                Ремонтите са цифромания, която си е стресираща.
                                Кажи в Русе колко познати имаш със 159-ки.

И когато статистиката говори, друго няма какво да направиш:
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=86718

Ааа, да, ти знаеш по-добре и имаш по-голяма статистика, забравих.
                                хахаха
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Working...
                                X